Omtale: Mount Baker Vapor konsentrater, Del 2

This review is also available in English

Det er på tide med andre del av min omtale av Mount Baker Vapor konsentrater. De siste ukene har jeg dampet fem nye juicer blandet fra konsentratene som dampevarer.no sendte meg, spent på å se om noen av dem kunne slå min favoritt fra del 1, Thug Juice.

Caramel candy

Testet på: Steamcrave Aromamizer Plus (Dual fused claptons @ 0.16 ohms, 100 watts)

Jeg har aldri vært helt fornøyd med de karamellsmakene jeg har dampet så langt, så jeg var litt spent på å se om Mount Baker kan være den som endelig traff spikern på hodet. Ser man på bildet de har valgt som illustrasjon til denne juicen virker det som de tar sikte på å gjenskape en karamell-fudge type godteri, og de er ikke så langt å klare det. Jeg synes også at det er ganske nært slike harde karamelldrops (som Werther's Original). Prøv å forestille seg en blanding av de to. Det er en god juice, ganske søt, kanskje litt for for søt for en heldagsdamp, men passer bedre til å dampe med en kopp kaffe en gang i blandt.

Hawk sauce

Testet på: Steamcrave Aromamizer V2 (Dual claptons @ 0.4 ohms, 70 watts)

Den eneste fruktjuicen i denne delen av Mount Baker serien min ser/høres virkelig fristende ut. Melon, bær og en touch mint. Og den leverer. Denne er virkelig helt nydelig hvis du spør meg, og beskrivelsen er spot on så ingen grunn for meg å utdype den. Jeg var redd for at minten ville være overskyggende, men det er den ikke i det hele tatt. Det er en veldig subtil, søt mint som er perfekt balansert med melon og bær. Jeg kan egentlig ikke sette fingern på hva slags bær, men de går veldig godt sammen med melon. Fabelaktig juice!

555

Testet på: TFV8 Big Baby Beast (0.25 ohms, Smok Stick V8)

Jeg har aldri vært noen stor fan av disse kunstige tobakksmakene. Når det gjelder tobakkssmaker har jeg en tendens til å favorisere de mer realistiske steepede N.E.T juicene. Men denne var ganske bra faktisk. Jeg kan ikke si jeg ble umiddelbart overbevist, men jeg har dampet på den en stund nå, og den vokser. Ikke at jeg vil kalle det en autentisk tobakkssmak, men det er en søt smak, med en del tobakksnoter og ganske mye karamell også. For å være helt ærlig er det ikke en juice jeg ville gått kjøpt, men jeg vet det finnes mange 555 versjoner der ute, og ganske mange mennesker som digger dem. Hvis du er en av dem, bør du sannsynligvis ikke gå glipp av denne.

Cinnamon roll

Testet på: Geekvape Ammit (Ni80/Kanthal Clapton @ 0.8 ohms, 30-35 watts)

Denne lukter helt fantastisk ... og den smaker like fantastisk. Det første jeg tenkte på når jeg smakte den var kanelbollene de brukte å selge kafeen i Vassfjellet, alpinbakken ikke langt unna. Jeg var nok mye mer der i min ungdom og disse kanelbollene var jo nesten en like viktig grunn til å dra dit som skikjøringen, og disse bollene druknet i melis. Jeg så virkelig frem til å prøve denne etter jeg hadde kjent lukta når jeg blandet den ... og jeg ble ikke skuffet i det hele tatt. Nydelig!

Butterscotch

Testet på: Vaporesso Guardian tank (0.5 ohms, 30 watts)

Denne er jeg litt mer usikker på for å være helt ærlig. Det er overhodet ikke en dårlig eller vond juice, kunne jeg sannsynligvis dampet den hele dagen eller flere dager, men jeg synes at det ikke helt den har nok smak. Det smaker vel butterscotch, men føler burde vært mer av det. Ikke min favoritt som du skjønner, men samtidig har jeg vel egentlig ikke smakt en butterscotch juice som jeg har vært helt fornøyd med. Har sett andre lovprise denne, så smaken er vel som baken... delt.
Jeg er egentlig ikke sikker på hvilken jeg ville velge som favoritt blant disse fem. Det må bli enten Cinnamon roll eller Hawk Sauce, men de er to vidt forskjellige smaker og typer, så det er vanskelig å si at den ene er bedre enn den andre. Antar at det avhenger av hva jeg har lyst på til enhver tid, så jeg tror det får holde at jeg sier at begge er topp tre så langt sammen med Thug Juice fra del 1.

Tusen takk til Dag Einar hos dampevarer.no for å ha gjort denne omtalen mulig.


dampevarer.no
Om mine anmeldelser:
  • Alle mine anmeldelser reflekterer min ærlige og oppriktige mening selv om jeg i noen tilfeller har inngått samarbeid med selger.
  • Dette produktet ble gitt til meg vederlagsfritt for å gjøre en anmeldelse av produktet.
  • Denne anmeldelsen inneholder ikke såkallte affiliate-lenker.

No comments :

Post a Comment